flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАСТУПНИК КЕРІВНИКА АПАРАТУ ВОАС ПІДВИЩИЛА РІВЕНЬ ЗНАНЬ ІЗ СУДОВОГО АДМІНІСТРУВАННЯ

16 червня 2017, 14:35

В період з 12 по 16 червня 2017 року в місті Києві Національною школою суддів України проведено підготовку керівників і заступників керівників апаратів місцевих та апеляційних судів.


Участь у даній підготовці взяла заступник керівника апарату Вінницького окружного адміністративного суду- Яна Петрунчак.

 

 


Учасники підготовки,  згідно Програми удосконалювали знання щодо етичних основ судової діяльності та професійної етики працівників апарату суду, аналізували застосування правил поведінки працівників суду у професійній діяльності, дискутували на тему зовнішньої та внутрішньої комунікативної діяльності суду, освоювали мистецтво правового письма та процесуального документування, обговорювали правила та норми  правопису при складанні службових і розпорядчих документів із врахуванням змін та доповнень до сучасного ділового стилю.


Не менш актуальною та змістовною була інтерактивна лекція-обговорення щодо виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції».


Окрім того, у ході підготовки учасники ознайомились із сучасними методиками роботи з персоналом, обговорювали планування роботи в судах, мотивацію та стимулювання персоналу для ефективного функціонування команди, розподілу повноважень і відповідальності за виконання завдань. 


Останній день підготовки для керівників та заступників керівників апаратів судів проходив у формі круглого столу на тему: «Інновації, ініціативи та проекти, втілені керівниками апаратів у судах», у ході якого учасники обмінювались досвідом, представляли інноваційні підходи та заходи, які було втілено ними у професійну діяльність.


По завершенню  підготовки проректор з підготовки кадрів для судових установ Національної школи суддів України Анатолій Костенко акцентував увагу присутніх на важливості ролі керівника апарату суду у здійсненні судового адміністрування, побажавши учасникам підготовки ефективно використовувати отриманні знання та вручив Сертифікати Національної школи суддів України.