flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВОАС ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА НАРАДА З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

22 серпня 2017, 16:01

Сьогодні, у Вінницькому окружному адміністративному суді відбулось урочисте зібрання присвячене відзначенню головного національного свята - Дня Незалежності України.

 

 

 

З вітальним словом до колективу звернувся голова Вінницького окружного адміністративного суду – Олександр Вільчинський та зазначив «День Незалежності для громадян України є символом відродження нації та її духовної свободи. 

 

 

 Саме ми створюємо новітню українську державу, втілюємо в реальність одвічну мрію нашого народу – бути незалежним і вільним у своїх поглядах та переконаннях. Це велика честь і відповідальність перед власним сумлінням і майбутніми поколіннями. Тож давайте разом зберігати дорогоцінне надбання українського народу – державність, адже саме вона дає відчуття єдності українського народу. Нехай кожен день додає нам енергії, снаги і впевненості у завтрашньому дні. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі, - зазначив голова суду.
Згодом до слів вітання приєдналися керівник апарату суду – Сергій Климчук та заступник керівника апарату суду – Яна Петрунчак, які побажали колегам витримки, мудрості, виваженості, впевненості та надзвичайної віри у власні сили і переконання, примноження гарних справ задля розвитку України.

 

 

 

На завершення урочистої наради за успіхи в роботі працівникам апарату суду було вручено відзнаки Вінницького окружного адміністративного суду, а помічнику судді Вінницького окружного адміністративного суду – Олександру Цибку - Подяку Ради суддів України.