flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт про виконання Вінницьким окружним адміністративним судом Закону України «Про доступ до публічної інформації» за листопад 2017 року.

06 грудня 2017, 10:22

Звіт
про виконання Вінницьким окружним адміністративним судом
Закону України «Про доступ до публічної інформації»

 

З метою забезпечення прозорості, відкритості та створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації у Вінницькому окружному адміністративному суді здійснюється розгляд запитів на інформацію.

Порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації», та інформації, що становить суспільний інтерес.

Відповідь на запит на інформацію надається у строк визначений статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

За період з 01 листопада 2017 року по 31 листопада 2017 року до Вінницького окружного адміністративного суду запити на інформацію надійшли:

- від фізичних осіб – 5 (електронною поштою –5 );
- від представників засобів масової інформації – 1.Інформація надавалась на запити, які стосувались питань, відомості щодо яких перебувають у володінні Вінницького         окружного адміністративного суду, зокрема:
- щодо розміру суддівської винагороди;
- щодо наявності вакантних посад;
- щодо відомостей, зазначених в декларації судді;
- щодо стану здійснення судочинства;
- щодо штатної та фактичної чисельності працівників апарату та суддів.

 

             Начальник відділу документального
             забезпечення (канцелярія)                                                                                                     І.В.Кривешко