flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Діяльність судів під час пандемії: кращі міжнародні та українські практики. Засвоєні уроки

01 жовтня 2021, 10:37

Сьогодні Ірина Кривешко, керівник апарату ВОАС, долучилась до конференції на платформі ZOOM та прослухала інформацію щодо впроваджень для покращення роботи судів в умовах пандемії.

У ході заходу було представлено прикладів європейських та українських колег, які допоможуть удосконалити діяльність судів у сучасних карантинних реаліях.

Сьогодні Проєкт ЄС «Право-Justice» розпочав другий етап Нової фази Ініціативи «Модельні суди» та, в співпраці, із Програмою USAID «Нове правосуддя» провів тренінг на тему: «Діяльність судів під час пандемії: кращі міжнародні та українські практики. Засвоєні уроки». 

Учасники заходу мали можливість ознайомитися із досвідом функціонування судових систем США , Польщі , Литви під тиском складних карантинних обмежень, а також почути про рішення, впроваджені українськими судами задля стабільного функціонування системи правосуддя в нашій державі. 

Тож беремо нові знання на озброєння і дякуємо Проєкт ЄС «Право-Justice»  за активний і водночас різносторонній супровід діяльності судів.