flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні рішенням зборів суддів ВОАС підтримано звернення Голови Верховного Суду та Голови Ради суддів України про здійснення щомісячного відрахування суддівської винагороди на підтримку ЗСУ, яке здійснюватиметься до закінчення воєнного стану на територі

14 березня 2022, 15:34

 Сьогодні рішенням  зборів суддів ВОАС підтримано звернення Голови Верховного Суду та Голови Ради суддів України про здійснення щомісячного відрахування суддівської винагороди на підтримку ЗСУ, яке здійснюватиметься до закінчення воєнного стану на території  Держави.


  Із початку введення воєнного стану суддівським корпусом та працівниками апарату ВОАС здійснюється щоденна адресна  підтримка  Збройних Сил України та Територіальної оборони Вінниччини.


   Водночас повідомляємо, що Вінницький окружний адміністративний суд працює у штатному режимі та за період з  24 лютого по 14 березня 2022 року до ВОАС надійшло 192 позовні заяви. За час воєнного стану Вінницьким окружним адміністративним судом розглянуто 246 адміністративних справ , з яких судовий розгляд закінчено ухваленням рішень у 217 справах, а у 29 справах постановлено ухвали. У вказаному періоді звернено до виконання 519 судових рішень.


   Поки наші захисники мужньо несуть нелегку службу та забезпечують нам мир і спокій, ми щодня докладаємо максимум зусиль для виконання своїх обов’язків заради безперервного здійснення судочинства.

 


Усе буде Україна!