flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дні відкритих дверей

29 лютого 2012, 10:29

Указом Президента України від 18 жовтня 2001 року N 992/2001 затверджено Національну програму правової освіти населення метою якої є підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права.

Одночасно, проведення заходів спрямованих на реалізацію зазначеної мети передбачено у затвердженій рішенням Вінницької обласної ради програмі створення оптимальних умов для здійснення правосуддя, захисту інтересів фізичних та юридичних осіб у Вінницькому окружному адміністративному суді на 2012-2013 роки.

Зокрема, в рамках освітньої програми для загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, Вінницьким окружним адміністративним судом запроваджено проведення днів відкритих дверей та навчальних судових процесів.
 

Для отримання детальнішої інформації та із пропозиціями щодо участі у запланованих Вінницьким окружним адміністративним судом заходах звертайтесь:

-    телефон: (0432) 55-15-32
-    ел.адреса: panasenko_vv@adm.vn.court.gov.ua

 (Панасенко Валентина Василівна, головний спеціаліст - прес-секретар відділу аналітично-статистичного та кадрово-інформаційного забезпечення Вінницького окружного адміністративного суду)