flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗБОРАМИ СУДДІВ ОБРАНО ГОЛОВУ ВІННИЦЬКОГО ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ ТА ЙОГО ЗАСТУПНИКА

10 лютого 2017, 14:50

Сьогодні, 10 лютого 2017 року, у Вінницькому окружному адміністративному суді відбулися збори суддів.

Згідно порядку денного судді Вінницького окружного адміністративного суду прийняли рішення  щодо:

- внесення змін до пункту 5.1. Положення про збори суддів Вінницького окружного адміністративного суду (щодо строку обрання на адміністративні посади); розгляду заяв про дострокове припинення повноважень на адміністративних посадах голови та його заступника; обрання на адміністративні посади голови та його заступника; обрання делегата на ХІV позачерговий з’їзд суддів України,  який відбудеться 14-15 березня 2017 року; організації роботи Вінницького окружного адміністративного суду у період виборчого процесу, оголошеного з 11 березня 2017 року, в частині прийому та розгляду справ, пов’язаних з першими виборами депутатів сільських, селищних та міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міських голів, які призначені на 30 квітня 2017 року.

Відповідно до Рішення зборів суддів Вінницького окружного  адміністративного суду від 10 лютого 2017 року головою суду обрано Вільчинського Олександра Ванадійовича.

Згодом, за результатами таємного голосування, Рішенням зборів суддів Вінницького окружного адміністративного суду обрано заступником голови суду Чернюк Аллу Юріївну.

Також, Рішенням зборів суддів Вінницького окружного  адміністративного суду від 10 лютого 2017 року обрано суддю Вінницького окружного адміністративного суду Дончика Віталія Володимировича делегатом на ХІV позачерговий з’їзд суддів України,  який відбудеться 14-15 березня 2017 року.

Від імені та за дорученням  колективу суддя Вінницького окружного  адміністративного суду Марина Мультян  привітала новообраного очільника суду і його заступника, побажавши невпинного руху вперед та плідної праці.

В свою чергу, голова Вінницького окружного адміністративного суду Олександр Вільчинський та заступник голови суду Алла Чернюк подякували колегам за висловлену довіру та підтримку.