flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВОАС ПРОВЕДЕНО НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ЩОДО ОСОБЛИВОСТЕЙ ЗАПОВНЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ ДЕКЛАРАЦІЙ

15 лютого 2017, 15:33

З 1 січня 2017 року в Україні розпочався другий етап електронного декларування. Він триватиме до 1 квітня. За цей період свої електронні декларації повинні подати всі без винятку особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також прирівняні до них посадові особи та юридичні особи публічного права.

З метою забезпечення вчасного подання та належного заповнення електронної декларації сьогодні, у Вінницькому окружному адміністративному суді,  проведено навчання щодо особливостей заповнення електронних декларацій.

 

 

  Модератором заходу виступив головний спеціаліст відділу служби управління персоналом Артем Морозовський, який акцентував увагу присутніх на актуальних питаннях, що виникають у суб’єктів декларування при заповненні е-декларацій та презентував відео-урок з покроковою інструкцією щодо її заповнення.

 

 

У ході навчання було обговорено основні норми Закону України «Про запобігання корупції»  щодо особливостей заповнення та подання електронних декларацій у 2017 році,  обсягів декларування і відповідальності за неподання декларації або умисного приховування даних, можливості подання виправленої декларації суб’єктом декларування упродовж 7 днів після її подання. Звернуто увагу на строки подання електронних декларацій.