flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВОАС ЗАВІТАЛИ СТУДЕНТИ

10 квітня 2017, 16:39

Сьогодні, 10 квітня 2017 року, у Вінницькому окружному адміністративному суді  для студентів - правників Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету України проведено ознайомчу екскурсію .

 

Даний захід  для студентів провели начальник відділу служби управління персоналом - Інна Гонта та начальник відділу документального забезпечення (канцелярії)– Олена Гарболінська, які розповіли  майбутнім юристам історію становлення  та розвитку суду, ознайомили із роботою структурних підрозділів суду, а також провели інструктаж з правил поведінки у суді.

 

Начальник відділу документального забезпечення (канцелярії) – Олена Гарболінська  ознайомила студентів з роботою інформаційного відділу та відділу прийому, роз’яснила порядок прийому та реєстрації вхідної кореспонденції, також продемонструвала роботу автоматизованої системи документообігу суду.

Окрім того, в рамках даного заходу студентам було презентовано роботу проекту «Електронний суд», основна мета якого полягає в налагодженні процесу оперативного обміну інформацією в електронному вигляді між судовими установами, учасниками судового процесу, а також іншими державними структурами.


Секретар судового засідання  - Дар’я Жупанова розповіла про специфіку роботи секретаря судового засідання, окреслила коло посадових обов’язків, розповіла про формування матеріалів адміністративної справи та про особливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Під час заходу студенти проявляли зацікавленість роботою Вінницького окружного адміністративного суду у своїх питаннях.


Зустріч була цікавою та корисною!!!