flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДЯ ВОАС ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕМІНАРІ З ПИТАНЬ ПРАВОВОЇ РОБОТИ

19 квітня 2017, 16:39

Сьогодні, 19 квітня 2017 року, Головним територіальним управлінням юстиції у Вінницькій області проведено семінар з питань правової роботи для працівників юридичних служб територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організацій.

Участь в даному семінарі взяв суддя Вінницького окружного адміністративного суду – Михайло Богоніс.

 

 

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області - Юрій Круголь, котрий  підкреслив необхідність проведення даного роду заходів в умовах реформування вітчизняної правової системи.

 В рамках даного семінару суддя Вінницького окружного адміністративного суду – Михайло Богоніс виступив з доповіддю на тему: «Практика Верховного Суду України з розгляду трудових спорів в порядку адміністративного судочинства».

 У своєму виступі Михайло Богоніс акцентував увагу учасників семінару на  визначенні основних ознак і формуванні поняття «публічна служба в Україні», розкрив зміст публічно-службових відносин та навів практику розгляду трудових спорів в порядку адміністративного судочинства, які були предметом розгляду в суді касаційної інстанції.