flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДЯ ВОАС ВЗЯВ УЧАСТЬ У КРУГЛОМУ СТОЛІ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ СУДОВОЇ РЕФОРМИ В УКРАЇНІ

26 квітня 2017, 12:51

24- 25 квітня 2017 року у місті Харкові, за підтримки Проекту Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» спільно з Асоціацією правників України та Радою з питань судової реформи,  проведено заходи щодо впровадження судової реформи в Україні.

Зокрема, 24 квітня 2017 року, відбувся круглий стіл на тему: «Незалежність та ефективність судової гілки влади в Україні у світлі змін до процесуального законодавства».

Участь у даних заходах взяв суддя Вінницького окружного адміністративного суду – Віталій Дончик.

Під час круглого столу учасники обговорювали зміни запропоновані до процесуального законодавства України у світлі стандартів та рекомендацій Ради Європи та визначали положення проектів процесуальних кодексів, які може бути вдосконалено.

25 квітня 2017 року, відбулася зустріч фокус-групи на тему: «Впровадження механізмів медіації у процесуальне законодавство України».

У ході даної зустрічі учасники обговорювали положення проектів Цивільного, Господарського процесуальних кодексів та проекту Кодексу адміністративного судочинства України щодо впровадження медіації та порівнювали інститути незалежної та судової медіації з інститутом врегулювання спору за участю судді.