flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про результати проведеного конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби

30 травня 2017, 08:36

Відповідно до п. 59 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року за № 246, Вінницький окружний адміністративний суд повідомляє, що за результатами проведеного 24 травня 2017 року конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста відділу аналітично-правової роботи переможцем є:


Головний спеціаліст

Загальна сума балів

Розлуцький Андрій Миколайович

11,8




Відкладне право другого за результатами конкурсу кандидата на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста відділу аналітично правової роботи має – Сторчак Максим Володимирович, загальна сума набраних балів становить 8,8.


На зайняття посади державної служби категорії «Б» начальника відділу аналітично-правової роботи переможцем є:



Начальник відділу

Загальна сума балів

Кривешко Ірина Володимирівна

24,4




Відкладне право другого за результатами конкурсу кандидата на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» начальника відділу аналітично правової роботи має – Цибко Олександр Васильович, загальна сума набраних балів становить 23,6.

На зайняття посади державної служби категорії «Б» заступника начальника відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та господарського забезпечення переможцем є:


Заступник начальника відділу

Загальна сума балів

Бурбела Олександр Віталійович

20,6



Відповідно до ст. 29 Закону України «Про державну службу» № 889 VIII від 10.12.2015 відкладне право другого за результатами конкурсу кандидата на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» заступника начальника відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та господарського забезпечення, за відсутності кандидата не застосовується.