flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВОАС запроваджується надсилання судових повісток у вигляді SMS-повідомлень

02 червня 2017, 11:27

Відповідно до наказу Вінницького окружного адміністративного суду №048 від 29.05.2017 року та "Порядку надсилання учасникам судового процесу (кримінального провадження) текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень"  у Вінницькому окружному адміністративному суді з 01.06.2017 року запроваджується проект щодо надсилання учасникам судового процесу текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень.

Для отримання тексту судової повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлення учаснику судового процесу потрібно подати до суду заявку про отримання судової повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлення у відповідній справі.

Судова повістка в електронному вигляді буде надсилатися учаснику судового процесу, який подав відповідну заявку до суду, на його номер мобільного телефону, вказаний в такій заявці.

 

 

Увага!!!

SMS-повідомлення від суду буде надходити до абонентів мобільних операторів (Київстар, МТС, Life) та абонентів CDMA операторів (PEOPLEnet та Інтертелеком) під коротким альфанумеричним ім’ям VOAS (замість номера телефону відправника).