flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінницькому окружному адміністративному суді відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України

27 червня 2017, 16:55

Сьогодні, 27 червня 2017 року, у Вінницькому окружному адміністративному суді відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня Конституції України.

Розпочав урочистості та привітав колег і працівників апарату суду напередодні великого національного свята голова Вінницького окружного адміністративного суду  Олександр Вільчинський.

Звертаючись до колективу голова суду наголосив, що «День Конституції України - це свято, яке має особливе значення для нашої суверенної держави, для кожного громадянина.

Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу».

«Бути українцем, відчувати причетність до долі своєї країни, сповідувати принципи рівності, свободи, єдності – в цьому є найважливіше надбання нашої держави та її громадян», - зауважив голова суду.

На завершення Олександр Вільчинський  побажав працівникам суду здоров’я, щастя, благополуччя, миру, нових професійних здобутків у справі служіння нашій Батьківщині, а також віри у високе призначення і світле майбутнє України.

З вітальним словом до суддів та працівників апарату суду звернувся також керівник апарату – Сергій Климчук та побажав присутнім щиро вірити у повсякденне втілення конституційних прав і свобод, зміцнення добробуту та правовий розвиток нашої держави.

Окрім того, в ході урочистого заходу за високі показники в роботі окремих працівників суду було нагороджено Подяками Вінницького окружного адміністративного суду та Почесними грамотами Територіального управління Державної судової адміністрації України у Вінницькій області.