flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День Відкритих дверей у ВОАС

24 червня 2021, 09:56

Вінницький окружний адміністративний суд відчинив свої двері для студентів-правників Технологічно-промислового коледжу Вінницького національного аграрного університету.

 

Зустріла гостей керівник апарату суду Яна Петрунчак, яка запросила студентів оглянути зал судових засідань та продовжити спілкування у форматі запитання-відповідь.

Під час розмови з майбутніми юристами, керівник апарату суду Яна Петрунчак відповідала на поставленні запитання й акцентувала увагу на діяльності адміністративного суду, роботі працівників апарату, категоріях судових справ та особливостях електронного суду, окрім цього поділилася цікавими історіями роботи в суді з власного досвіду.

Далі у відділі організації судового процесу керівник апарату суду Яна Петрунчак разом із секретарями судових засідань продемонстрували приклад формування, підшивання та зберігання матеріалів адміністративної справи. Також студенти ознайомилися з роботою сектору прийому, де здійснюють прийом та реєстрацію позовних заяв.

 

Наприкінці заходу керівник апарату суду Яна Петрунчак подякувала студентам за увагу й активну участь та висловила бажання надалі співпрацювати.