flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сьогодні, 26 квітня, у столиці відбувся National Judge's Forum для суддів апеляційних та місцевих адміністративних судів на тему «Актуальні питання з розгляду спорів, повʼязаних із захистом прав фізичних осіб в умовах воєнного стану в Україні»

26 квітня 2023, 15:32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 26 квітня, у столиці відбувся National Judge's Forum для суддів апеляційних та місцевих адміністративних судів на тему «Актуальні питання з розгляду спорів, повʼязаних із захистом прав фізичних осіб в умовах воєнного стану в Україні», учасниками якого стали судді Вінницького окружного адміністративного суду Алла Чернюк та Юлія Бошкова.

Метою форуму є обговорення з представниками судових інституцій актуальних питань, повʼязаних із захистом прав фізичних осіб, які постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації, та обговорення досвіду інших країн в контексті захисту основних прав внутрішньо переміщених осіб. Окремою сесією заплановано проведення обговорення питань функціонування судової системи в Україні в умовах воєнного стану. Даний захід організовано Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України спільно з Представництвом Норвезької ради у справах біженців (NRC) в Україні.