flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22 вересня 2023 року у 7ААС відбулась конференція на тему: «Роль адміністративного судочинства в діяльності органів державної влади задля реалізації статей 3 і 19 Конституції України»

19 жовтня 2023, 08:48

22 вересня 2023 року у 7ААС відбулась конференція на тему: «Роль адміністративного судочинства в діяльності органів державної влади задля реалізації статей 3 і 19 Конституції України». До зустрічі долучився голова Вінницького окружного адміністративного суду Віталій Дончик.

Із вітальними словами до присутніх звернулись голова 7ААС Віталій Кузьмишин та голова КАС ВС Михайло Смокович. У ході заходу було презентовано нідерландсько-український проєкт «Судова влада і суспільство в Україні» та обговорено «Рекомендації здійснення ефективного адміністративного судочинства». До участі у заході онлайн приєднались нідерландські колеги, які поділились історією становлення нідерландських Правил ефективного адміністративного судочинства та їхнім значенням для дієвого адміністративного правосуддя. Організатором заходу є Сьомий апеляційний адміністративний суд. Учасниками конференції стали голова та судді КАС ВС, голова РСУ, голови окружних адміністративних судів 7ААО, представники органів місцевого самоврядування, органів державної влади та адвокатська спільнота.