flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В.о. голови Вінницького окружного адміністративного суду Віталій Свентух взяв участь у міжнародній конференції «Інноваційні підходи в судовому адмініструванні».

13 вересня 2012, 16:39

 

10 - 12 вересня 2012 року в.о. голови Вінницького окружного адміністративного суду Віталій Свентух взяв участь у триденній міжнародній конференції «Інноваційні підходи в судовому адмініструванні», організатором якої є Державна судова адміністрація України за підтримки  Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Україна: справедливе правосуддя».

Метою вказаної конференції є обговорення поточного стану судового адміністрування в Україні, ознайомлення з міжнародними стандартами сучасного судового адміністрування та організації діловодства, огляд українських інновацій у цій сфері.

Під час конференції учасники мали можливість взяти участь в обговорені найактуальніших питань:

          тенденції розвитку системи судового адміністрування;
          стратегічне планування діяльності судової гілки влади;
          управління судом;
          комунікаційна політика в судовій системі;
          використання сучасних технологій у забезпеченні судового процесу.

Крім того, учасники конференції ознайомилися з міжнародним досвідом з питань використання сучасних технологій у забезпеченні судового процесу, а також обговорили не менш важливі проблеми, що стосуються бюджетування судів та управління персоналом.