flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось офіційне представлення голови Вінницького окружного адміністративного суду Вільчинського Олександра Ванадійовича

17 вересня 2012, 16:51

 

    17 вересня 2012 року в Будинку адміністративних судів відбулось офіційне представлення голови Вінницького окружного адміністративного суду Вільчинського Олександра Ванадійовича за участі заступника голови Вищого адміністративного суду України Ліпського Дмитра Володимировича, голови Вінницького апеляційного адміністративного суду Кузьмишина Віталія Миколайовича, суддів та працівників апарату Вінницького окружного адміністративного суду.

     Відкрив урочистість, своїм привітанням Дмитро Ліпський, який за дорученням голови Вищого адміністративного суду України Ігоря Темкіжева офіційно передав Олександру Вільчинському рішення Вищої ради юстиції від 5.09.2012 №975/0/15-12 «Про призначення Вільчинського О.В. на посаду голови Вінницького окружного адміністративного суду» і привітав з новопризначеним головою суддівський корпус та апарат Вінницького окружного адміністративного суду, побажавши плідної праці у здійсненні правосуддя.

      Наступне привітання із займаною посадою висловив Віталій Кузьмишин, який в свою чергу відмітив, що адміністративна  посада голови суду, в першу чергу є дуже відповідальною і потребує старанної праці і злагодженості колективу суду, а також побажав утримувати суд на відповідному рівні та  вдосконалювати і надалі якість розгляду судових справ.

     На завершення Віталій Кузьмишин подякував за відмінну роботу на протязі двох років заступника голови суду Віталія Свентуха.

      Від Ради суддів адміністративних судів України привітала нового голову Вінницького окружного адміністративного суду член Ради суддів адміністративних судів України, суддя Вінницького окружного адміністративного суду Марина Мультян.

       На завершення заходу Олександр Вільчинський подякував колективу суддів за надану довіру очолити Вінницький окружний адміністративний суд, а також усім присутнім за привітання щодо призначення його на посаду.

      Олександр Вільчинський зазначив, що в колективі суду працюють молоді, енергійні і талановиті  люди, побажав мужності і непохитності у служінні Правді, у відстоюванні Справедливості та вагомих здобутків на професійній ниві в ім’я процвітання правової, демократичної і незалежної Української держави.

     Голова Вінницького окружного адміністративного суду наголосив, що обираючи свою професію, людина обирає подальший життєвий шлях і свою долю, тому любов до обраної справи надихає людину на везіння та успіх на обраному шляху.

     Водночас новопризначений голова суду закликав колектив суду до єдності і порозуміння, оскільки усіх об’єднує основне завдання - захист прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб у сфері публічно-правових відносин шляхом справедливого, неупередженого та своєчасного розгляду адміністративних справ.