flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Ірина Поліщук взяла участь у семінарі "Медіація. Альтернативний спосіб вирішення спорів"

11 жовтня 2012, 10:09

 


5-7 жовтня 2012 року
суддя Вінницького окружного адміністративного суду Ірина Поліщук взяла участь у Другому міжнародному навчальному семінарі «Медіація. Альтернативний спосіб  вирішення спорів», який проводився Центром дослідження місцевого самоврядування та Європейською асоціацією студентів права (ELSA Lviv).

Захід відбувся за підтримки партнерів з Ради Європи, Львівської міської ради, Українського центру порозуміння, юридичної фірми «Арцінгер».

Загалом, метою проведення даного семінару було отримання студентами ґрунтовних теоретичних знань та практичних навичок із застосування медіації у публічно та приватно - правових спорах.

Крім того, під час семінару учасники мали можливість отримати корисні і цікаві знання про медіацію та особливості її запровадження у різних сферах права, а також застосувати усі набуті теоретичні знання на практиці, вирішуючи завдання та моделюючи процедуру медіації у конкретних ситуаціях.