flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Подаруй тепло і радість в дитячі серця

26 грудня 2012, 17:37

Дитинство – чарівна пора в житті кожної людини. Це час, коли мрії рояться в голові, і здається, що ось-ось всі вони здійсняться…
Діти живуть в своєму неосяжному світі, де панує  щастя, усмішка, достаток та завжди поруч люблячі батьки. На жаль, для деяких дітей мрії залишаються лише мріями, які розбиваються об жорстоку реальність, об стіни дитячих будинків, інтернатів. Саме тому дуже важливо підтримати їх та, нехай навіть на мить, але подарувати казку.

Кожна дитина чекає на подарунки від Святого Миколая і діти-сироти та позбавлені батьківської турботи не виключення. Саме тому за ініціативи Первинної профспілкової організації «Добробут» у Вінницькому окружному адміністративному суді організовано акцію «Подаруй тепло і радість в дитячі серця».

Так,  організовуючи дану акцію Вінницький окружний адміністративний  суд спільно з Вінницьким апеляційним адміністративним судом ставили за мету зібрати кошти, провести святковий концерт та придбати діткам подарунки до Дня Святого Миколая.

21 грудня 2012 року працівники Вінницького окружного адміністративного суду організували вихованцям Стрижавського дитячого будинку-інтернату святковий концерт за участю дитячого хору недільної школи смт. Селище, Тиврівського району Вінницької області.

Окрім того, на зібрані кошти Первинною профспілковою організацією Вінницького окружного адміністративного суду «Добробут» придбано новорічну ялинку, солодощі, а також посуд.

Діти радісно зустріли гостей, а їхні відкриті, цікаві, щирі та ніжні погляди стали найвищою подякою за зроблену благородну справу.

Первинна профспілкова організація Вінницького окружного адміністративного суду «Добробут» висловлює щиру подяку усім учасникам  акції «Подаруй тепло і радість в дитячі серця», адже завдяки небайдужості та спільним зусиллям ми допомогли подарувати свято маленьким діткам, які так потребують батьківського тепла й материнської любові.

 




Повідомляє прес-служба ВОАС