flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Ірина Поліщук взяла участь у засіданні робочої групи з розробки системи оцінки якості функціонування суду

27 лютого 2013, 13:28

 

27 лютого 2013 року суддя Вінницького окружного адміністративного суду Ірина Поліщук взяла участь у засіданні робочої групи з розробки системи оцінки якості функціонування суду, яке відбулося в конференц-залі Національної академії наук України.

Даний захід проведено за підтримки Проекту USAID «Справедливе правосуддя» спільно з Радою суддів України та Державною судовою адміністрацією України.

В ході заходу учасники обговорили:
-    результати пілотного дослідження системи оцінки якості функціонування суду;
-    шляхи її можливого вдосконалення та подальші кроки щодо розробки стандартів якості функціонування суду, індикаторів та інструментів вимірювання якості функціонування для розгляду, затвердження й майбутнього впровадження в Україні;
-    пропозиції щодо змін до проекту системи оцінки якості функціонування суду та формулювання стандартів якості функціонування суду.

Учасники засідання прийняли рішення про необхідність обговорення проекту системи оцінки якості функціонування суду під час круглого столу, який заплановано провести  у березні – квітні 2013 року.
Надалі передбачається, що проект системи оцінки якості функціонування суду буде презентовано Раді суддів України та радам суддів спеціалізованих суддів України.


 



Повідомляє прес-служба ВОАС