flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Офіційне представлення керівника апарату Вінницького окружного адміністративного суду Володимира Дячка

29 березня 2013, 12:43

 

29 березня 2013 року в Будинку адміністративних судів відбулось офіційне представлення керівника апарату Вінницького окружного адміністративного суду Володимира Дячка за участі голови суду Олександра Вільчинського, суддів та працівників апарату Вінницького окружного адміністративного суду.

Відкрив урочистість голова Вінницького окружного адміністративного суду Олександр Вільчинський, оголосивши наказ начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України у Вінницькій області від 29.03.2013 № 033-к «Про призначення Дячка В.В.», та привітав колектив Вінницького окружного адміністративного суду з новопризначеним керівником апарату суду.

Наступне привітання із займаною посадою висловила суддя Вінницького окружного адміністративного суду Марина Мультян, яка в свою чергу відмітила, що  посада керівника апарату суду, в першу чергу є дуже відповідальною і потребує старанної праці і злагодженості колективу апарату суду.

На завершення заходу Володимир Дячок подякував голові суду за надану довіру очолити апарат Вінницького окружного адміністративного суду, а також усім присутнім за привітання щодо призначення його на дану посаду.

 
 


Повідомляє прес-служба ВОАС