flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАВЕРШИВСЯ КУРС ПІДГОТОВКИ СПЕЦІАЛІСТІВ СУДОВОЇ СТАТИСТИКИ

19 жовтня 2016, 16:11

Сьогодні, 19 жовтня 2016 року, завершився курс підготовки спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів, відповідно до  Графіку підготовки працівників апаратів судів на 2016 рік, затвердженого Національною школою суддів України.

Участь в даному навчанні взяв головний спеціаліст відділу аналітично-правової роботи Вінницького окружного адміністративного суду – Богдан Кошевий.

Нагадаємо, що підготовка проходила у формі круглого столу на тему: «Судова статистика сучасності та майбутнього в українських судах».



Протягом триденного курсу навчань, учасники заходу слухали інтерактивні лекції, виконували практичні та тестові завдання, обмінювались досвідом ведення аналітично-статистичної роботи.

У рамках Програми  завершального дня навчань, під час практичного заняття, учасники опановували особливості підготовки та формування статистичної звітності в комп’ютерній програмі автоматизованої системи документообігу суду “Д-3” та обговорювали проблемні питання, що виникають при формуванні звітів в КП “Д-3”.

Окрім того, учасники виконували тестове завдання з основ тайм-менеджменту, вивчали методику оптимізації робочого часу, побудови стратегії кар’єрного зростання та саморозвитку, запобіганню професійному вигоранню.

Також, увагу учасників було акцентовано на правовому статусі спеціалістів судової статистики відповідно до Закону України “Про державну службу” та новелах державної служби в контексті судової реформи України.

Окремо доповідачами було окреслена найбільш актуальна тема в умовах сучасності щодо новацій та тлумачення норм антикорупційного законодавства, а також міжнародних стандартів їх запровадження в Україні.

А по закінченню заходу учасники  пройшли анкетування та отримали Сертифікати Національної школи суддів України.