flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВОАС ЗАПРОШУЄ МАЙБУТНІХ ПРАВНИКІВ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

19 жовтня 2016, 16:17

Як свідчить тенденція останніх років, проведення у судах Днів відкритих дверей набуває не просто популярності серед майбутніх правників, а й є важливою складовою навчального процесу.

Тож, з початком нового навчального року Вінницький окружний адміністративний суд знову відкриє двері для майбутніх фахівців права.

Запрошуємо правничу молодь 20 жовтня 2016 року завітати до Вінницького окружного адміністративного суду.

Початок об 11:00. 

Дізнайтеся відповіді на всі запитання стосовно напрямів діяльності одного з модельних судів України, отримайте необхідні практичні знання з судового процессу!

Мета заходу: підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою і суспільством задля покращення доступу до правосуддя.

Вважаємо, що  проведення таких заходів сприятиме формуванню авторитету суду та забезпечить максимальну прозорість у роботі.

    В свою чергу, забезпечення відкритості судової системи сприятиме підвищенню авторитету судових органів та рівня довіри до їх діяльності в Україні.

 

Про бажання взяти участь у даному заході повідомляйте за номером:

  (0432) -55-65-02  контактна особа  - Поліщук Леся Володимирівна