flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВОАС ПРОВЕДЕНО ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

20 жовтня 2016, 15:06

Сьогодні, 20 жовтня 2016 року, у рамках проекту «День відкритих дверей» Вінницький окружний адміністративний суд відвідали майбутні правники – студенти Економіко-правового коледжу Вінницького фінансово- економічного університету.

У ході заходу керівник апарату суду Сергій Климчук спільно з начальником відділу документального забезпечення -  Оленою Гарболінською, начальником відділу аналітично-правової роботи  – Світланою Сільницькою та начальником відділу служби управління персоналом - Інною Гонтою  провели студентам ознайомчу екскурсію по приміщенню суду, розповіли історію створення одного з модельних судів України, особливості його роботи та акцентували увагу майбутніх юристів  на інноваційних підходах  у наданні послуг відвідувачам.


Окрім того, студенти побували у робочих кабінетах секретарів судових засідань, помічників суддів та поспілкувались із працівниками.


Однак найцікавішим етапом даної зустрічі стала безпосередня участь у  судовому процесі. Кожен студент, будучи присутнім під час розгляду адміністративної справи, поринув в атмосферу судового процесу та на практиці мав можливість закріпити теоретичні знання.


Сподіваємось, що дані заходи сприятимуть підвищенню правової культури громадян, вихованню поваги до права, а також побудові правового діалогу між судовою владою і суспільством через призму доступності та відкритості.


Запрошуємо на нові зустрічі та бажаємо майбутнім фахівцям права, щоб вимоги закону стали їх особистим переконанням, а повсякденне додержання юридичних норм – звичкою!