flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінницькому окружному адміністративному суді відбулася традиційна благодійна акція «Добро починається з тебе»

19 грудня 2016, 13:27

Сьогодні, 19 грудня 2016 року, у День святого Миколая, Вінницький окружний адміністративний суд провів благодійну акцію «Добро починається з тебе».

Відзначимо, що для колективу ВОАС проведення благодійної ярмарки,   стало уже традицією.

 

 

Такі заходи об’єднують нас та роблять добрішими, спонукають замислитися та висловити свою небайдужість до  проблем діток, позбавлених батьківського піклування.

Тож, сьогодні у вестибюлі суду була дійсно добра святкова атмосфера, а збір коштів для благодійної допомоги дітям-сиротам у такий незвичний та уже традиційний спосіб був активно підтриманий відвідувачами та працівниками Будинку адміністративних судів.

 

 

В рамках даної акції працівники суду пригощали відвідувачів й усіх охочих різними кулінарними виробами  власного приготування.

 

 

Відзначимо, що для  колективу ВОАС організація даного акції є можливістю подарувати своє тепло та опіку дітям, позбавленим батьківського піклування.

 

 

 

Колектив Вінницького окружного адміністративного суду висловлює щиру вдячність усім учасникам благодійної акції «Добро починається з тебе» за підтримку та бажання зробити цей світ добрішим!