flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збірна команда Вінницького апеляційного адміністративного округу взяла участь у турнірі з міні-футболу

02 липня 2013, 14:33

28 – 29 червня 2013 року в місті Одеса проведено турнір з міні-футболу серед команд адміністративних судів з розіграшу «Кубку адміністративних судів – 2013», який приурочено до визначного державного свята – Дня Конституції України.
 


 

У турнірі прийняли участь: команда Вищого адміністративного суду України, збірні команди Вінницького, Донецького, Житомирського, Одеського апеляційних адміністративних округів, а також команди Київського і Львівського апеляційних адміністративних судів, Дніпропетровського, Івано-Франківського, Київського, Львівського та Харківського окружних адміністративних судів.

Відповідно до Регламенту щорічного турніру з футболу серед команд адміністративних судів із розіграшу «Кубку адміністративних судів України з футболу» турнір проведено у два етапи: перший етап – групові змагання, другий – фінальні змагання за системою «Плей-офф».

Так, за результатами жеребкування суперниками команди Вінницького апеляційного адміністративного округу стали команди Вищого адміністративного суду України, Житомирського апеляційного адміністративного округу та Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

У напруженій боротьбі з рахунком 0:5 Вищий адміністративний суд програв Вінницькому апеляційному адміністративному округу.
 
 


Згодом, після короткої перерви вінничани  зійшлися у футбольному протистоянні з командою Житомирського апеляційного адміністративного округу. Перемогу із рахунком  2:1 здобули представники вінницької Феміди.
 


Наступним випробуванням для юристів-футболістів стала команда Івано-Франківського окружного адміністративного суду. Її наші спортсмени також здолали з рахунком 3:2.
 


За результатами трьох ігор Вінницький апеляційний адміністративний округ увійшов до чвертьфіналу, де й випала нагода зустрітися на футбольному полі із столичними футболістами, а саме із командою Київського апеляційного адміністративного суду. Гра закінчилася із рахунком 1:0 на користь вінницьких футболістів.

У півфіналі турнірна сітка звела Одеський апеляційний адміністративний округ з нашими гравцями. Так, у запеклій боротьбі з рахунком 1:0 перемогу здобули одеські футболісти.

Далі Вінницький апеляційний адміністративний округ продовжив боротьбу за ІІІ місце у двобої з Івано-Франківським окружним адміністративним судом. Гра виявилася настільки напруженою, що здавалось час зупинився і ще якась мить… і ось – довогоочікувана перемога. Однак, доля «розставила свої крапки над і». Гра закінчилася з рахунком 3:1 на користь суперника. Вінницький апеляційний адміністративний округ здобув ІV місце.

У фіналі вінничан не було. За Кубок адміністративних судів змагалися одесити з киянами. Перемогу із рахунком 2:1 здобули представники Одеського апеляційного адміністративного округу. Кубок адміністративних судів знову отримали одеські футболісти.


На завершення турніру голова Первинної профспілкової організації Вищого адміністративного суду України Олександр Лукашенко вручив гравцям здобуті нагороди та подякував за достойну участь кожної команди у турнірі.
 

    


Так, за результатами змагань бронзовим призером Кубку адміністративних судів став Івано-Франківський окружний адміністративний суд, тоді як срібло отримала команда Київського апеляційного адміністративного суду, ну а Кубок адміністративних судів вдруге поспіль виборов Одеський апеляційний адміністративний округ.

Однак, не дивлячись на те, що вінничани зайняли ІV місце команда вболівальниць Вінницького апеляційного адміністративного округу була відзначена як найкраща та організована група підтримки, яка до останньої секунди вірила і вболівала за свою команду.

         


Переконані, що належний рівень роботи працівників Вінницького апеляційного адміністративного округу забезпечується не лише професійними якостями, а й закріпленням дружніх стосунків за рахунок на сьогодні вже традиційних товариських зустрічей колег на футбольному полі.
Адже такі заходи створюють унікальне середовище для неформального спілкування між колегами, зміцнюють корпоративну культуру, підвищують мотивацію праці серед працівників округу та пропагують здоровий спосіб життя.





 


Повідомляє прес-служба ВОАС