flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький окружний адміністративний суд розпочинає проведення оцінювання якості роботи суду

08 листопада 2018, 16:49

Шановні відвідувачі суду! 


Пропонуємо Вам пройти опитування щодо якості роботи Вінницького окружного адміністративного суду за Системою оцінювання роботи суду затвердженою Рішенням Ради суддів України № 28 від 2 квітня 2015 року.


Опитування триватиме з 12 березня по 12 квітня 2018 року! 


Метою опитування є вдосконалення роботи Вінницького окружного адміністративного суду, а саме: підвищення ефективності, продуктивності та якості судових процедур.
Респондентам пропонується добровільно відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на стендах, дотримання строків та процедур розгляду справ. 


Звертаємо Вашу увагу, що заповнену анкету можна буде опустити до спеціальної скриньки, яка встановлена у інформаційному секторі (1-й поверх) та у холі 3-го поверху Будинку адміністративних судів. 


Окрім того, зазначене опитування можна пройти он-лайн, заповнивши електронну форму анкети у розділі «Для громадян» на офіційному веб-сайті суду  (http://voas.gov.ua/)
Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення надання судових послуг Вінницьким окружним адміністративним судом. 


Результати проведеного опитування будуть опрацьовані та прийняті до уваги і розміщенні на офіційному веб-сайті суду. 


Пам’ятайте, Ви оцінюєте - ми змінюємося!