flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДЯ ВОАС РОЗПОВІВ ПРАВНИКАМ ПРО НОВЕЛИ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА

20 березня 2018, 16:21

Сьогодні  відбувся  семінар з правової роботи для працівників юридичних служб територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, державних підприємств, установ, організований Територіальним управлінням   юстиції у Вінницькій області.

До участі у даному заході в якості спікера був запрошений суддя Вінницького окружного адміністративного суду - Михайло  Богоніс, який виступив перед присутніми з темою "Новели адміністративного судочинства".

У ході доповіді Михайло Богоніс акцентував увагу присутніх на основних  новелах Кодексу адміністративного судочинства України, зокрема, на особливостях розгляду типових та зразкових справ, системі доказів і доказування, понятті та дослідженні електронних доказів.

Також, на прохання організаторів заходу та присутніх фахівців в галузі права Михайло Богоніс детально розкрив тему «Представництво інтересів за новим КАС України», зокрема щодо правового регулювання представництва інтересів суб’єктів владних повноважень, які мають статус юридичної особи та без статусу юридичної особи, навів особливості оформлення представництва такими суб’єктами в судах.

 

222212