flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СУДДІ ВОАС ОБГОВОРЮЮТЬ НОВЕЛИ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА

22 березня 2018, 12:45

Сьогодні, 22 березня 2018 року, Національною школою суддів України організовано загальноукраїнський семінар на тему: «Новели адміністративного судочинства України, особливості їх застосування». Даний захід проводиться в рамках періодичного навчання суддів  з метою підвищення рівня кваліфікації. 

Судді Вінницького окружного адміністративного суду- Наталія Демитор, Олена Маслоід та Тетяна Шаповалова беруть участь у вказаному семінарі.

Відкриваючи такий важливий та масштабний захід, до присутніх звернулися ректор Національної школи суддів України - Микола Оніщук та голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду – Михайло Смокович, побажавши присутнім цікавих обговорень та конструктивних дискусій.

У ході семінару учасники обговорять концепцію завдань і механізмів адміністративної юстиції, проблематику розмежування юрисдикції адміністративних судів, новели розгляду справ у апеляційному порядку, розкриють процесуальний контекст принципів адміністративного судочинства та визначать проблеми ефективності захисту порушених прав у адміністративному процесі.

 

Demutor