flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СПЕЦІАЛІСТИ З ПИТАНЬ ПЕРСОНАЛУ ПІДВИЩИЛИ КВАЛІФІКАЦІЮ

23 березня 2018, 13:24

Сьогодні, 23 березня 2018 року, завершилася підготовка працівників кадрових служб місцевих та апеляційних судів, організована в рамках Календарного плану навчань працівників апаратів Національною школою суддів України на 2018 рік.

Підвищувала свій професійний рівень начальник відділу служби управління персоналом Вінницького окружного адміністративного суду – Інна Гонта.

У ході підготовки спеціалісти з питань персоналу обговорювали найактуальніші кадрові питання щодо практичного застосування приписів Закону України «Про державну службу», судову практику по розгляду трудових спорів, розглянули основи психології діяльності працівників апаратів судів в контексті виникнення конфліктів та їх попередження та опанували  основні методики тайм-менеджменту.

Досить жвавою для обговорення була тема вирішення кадрових питань при ліквідації та утворенні нових судів в рамках реалізації судової реформи та тема організації роботи по військовому обліку в контексті виконання вимог Закону України  “Про військовий обов’язок і військову службу” щодо ведення обліку та бронювання військовозобов’язаних, а також дій кадрової служби у випадках призову працівника на військову службу під час мобілізації.

По завершенню підготовки учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.

 

Gonta