flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Депутати розглянуть низку проектів стосовно судової системи

04 вересня 2013, 17:14

 

Депутати розглянуть низку проектів стосовно судової системи

Відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя, на якому депутати розглянуть законопроекти щодо судової системи, а також адвокатських внесків…

Детальніше


О.Самборська – керівник проекту «Електронний суд»

«Послуга щодо отримання від суду процесуальних документів у електронному вигляді, а також смс-повісток поступово набирає популярності серед учасників процесу».
Науково-технічний прогрес упевнено крокує вітчизняними теренами. Так, наприкінці минулого року розпочалося впровадження системи електронного доступу до правосуддя. Завдяки проекту «Електронний суд» учасники судових процесів уже сьогодні заощаджують час і гроші…

Детальніше


Кабінет Міністрів України затвердив план проведення Всеукраїнського тижня права
 
Всеукраїнський тиждень права цього року походитиме з 9 до 14 грудня. В цей час в Україні проводитимуться різноманітні освітні та інформаційні заходи, лекції, семінари та тематичні зустрічі.
Кабінет Міністрів розпорядженням від 14 серпня 2013 р. № 611-р затвердив план заходів з проведення у 2013 році Всеукраїнського тижня права.

Детальніше


Погоджено Концепцію галузевої програми інформатизації судів загальної юрисдикції та інших установ судової системи

 Листом Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України від 28 серпня 2013 року № 1/06-1-805, як Генерального державного замовника Національної програми інформатизації погоджено Концепцію галузевої програми інформатизації судів загальної юрисдикції та інших установ судової системи, яка розроблена Державною судовою адміністрацією України на виконання вимог Порядку формування та виконання галузевої програми інформатизації і проекту інформатизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2001 року № 1702.

Детальніше


Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення оподаткування пільгової категорії осіб, які отримують побутове паливо відповідно до Гірничого закону України»
   
Законом включено до витрат, що враховуються при обчисленні об’єкта оподаткування, і, відповідно, не оподатковувати податком на прибуток підприємств не тільки вартість вугілля та вугільних брикетів, як це передбачено чинною нормою Кодексу, але й вартість торф’яних брикетів, які безоплатно надаються громадянам, в обсягах та за переліком професій, що встановлюються Кабінетом Міністрів…

Детальніше


 

Повідомляє прес-служба ВОАС