flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницький окружний адміністративний суд взяв участь у футбольному турнірі з розіграшу «Кубку Вінницького апеляційного адміністративного округу – 2013»

03 жовтня 2013, 14:07

04 жовтня 2013 року на полі Вінницького міського стадіону «Хімік» відбувся футбольний турнір серед команд адміністративних судів з розіграшу «Кубку Вінницького апеляційного адміністративного округу – 2013», який приурочено до професійного свята – Дня юриста.

У турнірі прийняли участь: команди Вінницького, Чернівецького, Хмельницького окружних адміністративних судів та команда Вінницького апеляційного адміністративного суду.



 

Зустріч гостей міста Вінниці та всіх учасників турніру відбувалась в українських традиціях: національному вбранні та з короваями на вишитих рушниках.

     


Відповідно до Положення про проведення турніру з футболу «Кубок Вінницького апеляційного адміністративного округу – 2013» змагання проводилися за змішаною системою «кожен грає з кожним».

За результатами жеребкування першим суперником Вінницького окружного адміністративного суду стала команда колег із Хмельницького.
 

          


Після короткої перерви команда ВОАС зійшлися у футбольному протистоянні з командою Вінницького апеляційного адміністративного суду.
 

       


Згодом, команда Вінницького окружного адміністративного суду зустрілась у двобої із командою Чернівецького окружного адміністративного суду.
 

       


Так, за результатами змагань четверте місце посіла команда Чернівецького окружного адміністративного суду, бронзовим призером стала команда Вінницького окружного адміністративного суду, тоді як срібло отримала команда із Хме льницького, ну а перше місце посіла команда  Вінницького апеляційного адміністративного суду.

Після завершення змагань, за активну участь у футбольному турнірі з  розіграшу «Кубку Вінницького апеляційного адміністративного округу – 2013», усі учасники отримали грамоти та призи.
 

       


В цілому результатами гри були задоволені всі команди-учасниці, оскільки основною метою проведення зазначеного турніру є пропаганда активного способу життя та підвищення ролі фізичної культури й спорту в житті кожного працівника суду.






 


 

Повідомляє прес-служба ВОАС