flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Вінницькому окружному адміністративному суді відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Дня юриста

10 жовтня 2013, 14:37

 

Відповідно до Указу Президента України від 16.09.1997 року № 1022/97 в  Україні  встановлено професійне  свято – День юриста,  яке  віднині відзначається щорічно 8 жовтня.

Саме тому, в день професійного свята, 08 жовтня 2013 року, у Вінницькому окружному адміністративному суді відбулося урочисте зібрання, у якому взяли участь судді та працівники апарату  суду.
 

   


Розпочав урочистості та привітав присутніх з професійним святом голова Вінницького окружного адміністративного суду Олександр Вільчинський.

Звертаючись до колективу голова суду наголосив, що «професія правознавців є особливо авторитетною і популярною в нашій державі, адже юристи – інтелектуальний потенціал нації, люди, які реалізують свої знання в таких інститутах, без яких не може існувати жодний суспільно-політичний лад».

На завершення голова суду побажав працівникам суду міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності.

Зі щирими словами привітання до присутніх звернулися і заступники голови Вінницького окружного адміністративного суду Віталій Дончик та Віталій Свентух. Своїм колегам як справжнім юристам вони побажали щоденно на практиці доводити непорушність законів, недоторканість конституційних прав і свобод людини і громадянина, поширювати правові знання та підвищувати правову культуру суспільства.

 Привітали колег з професійним святом й керівник апарату суду Володимир Дячок та його заступник Олег Рудий побажавши усім присутнім щастя, благополуччя, родинного затишку, вдячності від людей та радості від життя.

Окрім того, в ході урочистого заходу окремих працівників суду нагороджено відзнаками Ради суддів адміністративних судів України, Державної судової адміністрації України, Вінницького апеляційного та Вінницького окружного адміністративних судів.

Так, за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток адміністративної юстиції, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня юриста Рішенням Ради суддів адміністративних судів України від 03 жовтня 2013 року №98 вирішено нагородити нагрудним знаком «Почесний знак Ради суддів адміністративних судів України» суддю Вінницького окружного адміністративного суду Марину Мультян.
 

 


За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності судів оголошено Подяку Державної судової адміністрації України заступнику начальника відділу аналітично-статистичного та кадрово-інформаційного забезпечення суду Тарасу Юрченку.
 

 


В свою чергу, за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків нагороджено Почесною грамотою Вінницького апеляційного адміністративного суду Андрія Розлуцького – помічника судді ВОАС та Подякою ВААС Ольгу Бідлевич – секретаря судового засідання відділу документального забезпечення та режимно-секретної роботи суду.

Крім того, за відданість справі, високий професіоналізм, організованість, наполегливість та з нагоди професійного свята – Дня юриста оголошено Подяку Вінницького окружного адміністративного суду:

-    Котюжанському Володимиру Олександровичу – секретарю судового засідання відділу документального забезпечення та режимно-секретної роботи;
-    Мошнязі Валентину Івановичу – секретарю судового засідання відділу документального забезпечення та режимно-секретної роботи;
-    Завертайлу Ігорю Руслановичу – судовому розпоряднику відділу організації діяльності служби судових розпорядників.
 

 


Разом з тим, за професійну майстерність, високу результативність, сумлінне виконання службових обов’язків нагороджено Грамотами Вінницького окружного адміністративного суду:

-    Рудого Олега Олександровича – заступника керівника апарату Вінницького окружного адміністративного суду;
-    Щербатюк Любов Євгеніївну – головного спеціаліста відділу документального забезпечення та режимно-секретної роботи;
-    Андрухову Богдану Олексіївну – провідного спеціаліста відділу документального забезпечення та режимно-секретної роботи;
-    Побережську Владу Валеріївну – секретаря судового засідання відділу документального забезпечення та режимно-секретної роботи.
 

   


За сумлінне і якісне виконання службових обов’язків, виявлену професійну майстерність та з нагоди професійного свята – Дня юриста нагороджено Почесними грамотами Вінницького окружного адміністративного суду:

-    Ваталінську Марину Анатоліївну – помічника;
-    Олійник Вікторію Валентинівну – помічника судді;
-    Цибка Олександра Васильовича – помічника судді.
 

 








 

 


Повідомляє прес-служба ВОАС